BionX

BionX RIDE+ R2 R320-R420 48V

BionX RIDE+ G2 48Vbionx trekTrekBionX 48V R320R420 RIDE+ G2 BionX accubionx trek accuBionX accu 48V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

De BionX RIDE+ R320 / R420 / R500 48V accu, ook wel bekend als de Trek T400 of Trek T700 accu, kan gereviseerd worden om de actieradius te vergroten en de levensduur te verlengen. Versleten batterijen worden hersteld door de accucellen te vervangen, terwijl eventuele defecten in de elektronica of acculader worden opgespoord en opgelost. Kies voor een BionX accu revisie om weer optimaal te genieten van uw e-bike met verbeterde prestaties en kostenbesparing.

Specificaties

Geschikt voor

Diamant, Trek

Nominale spanning accu

48 V

Onderdeel nummer

01-4687 / 01-4980 / 01-5068

Originele capaciteit

6.6 Ah

Productnaam

RIDE+ R2 R320-R420 - 48V

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-320-420-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX RIDE+ R2 R320-R420 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX RIDE+ R2 R320-R420 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Zeer Goede communicatie, en vlugge leveringPetrus Tielemans
Snelle herstelling en een correcte uitvoering.Ik heb de batterij nu viermaal leeggereden op de hoogste stand en haal daarmee de 50 km. Dus op stand twee zou ik gemakkelijk de 100 km moeten halen.MVG Paul.Paul van de Cruys
De eerder verstrekte telefonische informatie is ook uitgevoerd. Prima bedrijfAJ Treffers
Alles keurig geregeld, 2 accus paar andere onderdelen,goed geholpen, moet alleen nog wel accus gaan testen op capaciteit. Heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed komt. Kunnen wij weer jaren op op onze fijne Trek 's T700+ fietsen hopelijk!Ad Veldhuijzen
Zou ik zeker doen, batterij gemonteerd en functioneerd primaCorners. A Herrebout
Origineel was stuk, bij fietsenmakers en trek niet te krijgen meer. Werkt nu weer prima samen met Bionx displayGerard Bouma

BionX RIDE+ R2 R320-R420 48V

De BionX RIDE+ R320 / R420 / R500 48V accu, met typenummers 01-4687, 01-4980, 01-5068, 01-5534, is een krachtige accu die gebruikt wordt op verschillende e-bikes van Trek, Diamant en Villiger. Als u merkt dat de actieradius van uw BionX accu niet meer voldoet aan uw wensen, is een E-bike accu revisie een uitstekende oplossing. Met de BionX E-bike accurevisie wordt de oorzaak van verminderde prestaties aangepakt en kunnen versleten fietsaccu's weer nieuw leven ingeblazen worden door het vervangen van de accucellen.

Revisie van een BionX R320 / R420 / R500 48V accu

Tijdens de revisie wordt niet alleen gekeken naar de accucellen, maar ook naar mogelijke defecten in de regelelektronica of acculader. Dit zorgt ervoor dat het vervangen van de accucellen vaak voorkomen kan worden, wat resulteert in kostenbesparingen. Na de revisie kunt u rekenen op een vergrote actieradius en een verlengde levensduur van uw BionX accu. De BionX fietsaccurevisie biedt zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius.

Problemen BionX RIDE +

Bij de BionX accurevisie wordt uw fietsaccu grondig getest om de bron van het probleem te achterhalen. Defecten in de acculader, elektronica of regelelektronica kunnen de prestaties van de accu beïnvloeden. Na afronding van de revisie wordt de accu opnieuw geladen en ontladen, terwijl alle belangrijke parameters gemeten worden om de kwaliteit van de revisie te waarborgen. U kunt rekenen op 2 jaar garantie op de werkzaamheden en gebruikte materialen, en onze klantenservice staat ook na deze periode klaar om u te ondersteunen bij eventuele problemen of vragen.

BionX Batterij Revisie

Kies voor een BionX batterij revisie om een duurzame en kostenbesparende oplossing te vinden voor versleten of defecte E-bike accu's. We bieden zelfs de mogelijkheid om uw BionX batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service omvat gratis verzending van de batterij en de bijbehorende fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek verborgen gebreken aan het licht brengen, waardoor eventuele problemen met de gereviseerde accu voorkomen kunnen worden. Ontdek de voordelen van de BionX accu revisie en geniet weer van de optimale prestaties van uw Trek T400 of Trek T700 e-bike.