BionX

BionX 3678-C12086064 48V

48v accu48 volt accuBionX 48V accu 3678-C1208606448v lithium accubionx accubionx

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als uw BionX 48V accu op het frame niet meer naar behoren functioneert, biedt een BionX fiets accu revisie een duurzame oplossing. Door het vernieuwen van de batterijcellen kunnen oude fietsaccu's bijna altijd weer de oorspronkelijke prestaties behalen. Bovendien kunnen hoogwaardige Li-Ion accucellen worden geïnstalleerd, waardoor een grotere accucapaciteit mogelijk is. Voordat de revisie plaatsvindt, controleren we grondig alle fietsaccu's, inclusief de acculader, om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen. Het proces omvat ook een uitgebreide test en meting van belangrijke parameters met speciale apparatuur. Na voltooiing van de revisie wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt. Veelvoorkomende problemen met de BionX fietsaccu zijn onder andere het verlies van trapondersteuning tijdens het fietsen en een snelle afname van de capaciteit. Het gebruik van het display kan soms verwarrend zijn en storingen kunnen moeilijk te identificeren zijn. Ook kan de e-bike tijdens een toertocht uitvallen bij een resterende accucapaciteit van ongeveer 40% tot 50%.

Specificaties

Typenummer

3678-C12086064

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

3678-C12086064

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-367-8c1-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Geel

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX 3678-C12086064 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX 3678-C12086064 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BionX 3678-C12086064 48V

Zodra je BionX accu niet meer naar behoren werkt is een BionX fiets accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De BionX accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden batterijlader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.

Actieradius BionX fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de BionX fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de BionX accurevisie

Is de BionX accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Problemen van de BionX fietsaccu

De BionX batterij wordt over het algemeen prima ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een toertocht er mee ophoudt of stopt bij een lege fiets accu van rond de 40% tot 50%.