Bikkel

Bikkel ibee 24V

Bikkel Ibee 25,2V 2010-2016 EN15194 RevisieBikkel 24VBikkel Ibee accuBikkel Ibee accu revisieAccu bikkel ibee revisieBikke Ibee 25,2V revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

De Bikkel 24V accu met grijze behuizing is een veelzijdige en handige energiebron voor e-bikes. Deze accu is voorzien van een geïntegreerde lamp, waardoor je fiets altijd goed zichtbaar is, zelfs in het donker. Met de bijgeleverde 3-punts lader kun je de accu eenvoudig en snel opladen. De accu biedt een betrouwbare stroomvoorziening en zorgt voor een langere actieradius, zodat je langer kunt genieten van je fietstochten zonder je zorgen te maken over de batterijduur. De grijze behuizing geeft de accu een stijlvolle uitstraling die goed past bij verschillende e-bike modellen. Met de Bikkel 24V accu kun je comfortabel en veilig fietsen, terwijl je profiteert van de geïntegreerde lamp en het gemak van de 3-punts lader.

Specificaties

Geschikt voor

Bikkel, Venturelli

Nominale spanning accu

24 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

ibee 24V

Merk

Bikkel

KWS product code

acc-bik-ibe-acc-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Bikkel ibee 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bikkel ibee 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Bikkel accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bikkel ibee 24V

Als je Bikkel accu niet meer naar behoren werkt is een Bikkel fiets accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius van een Bikkel accu revisie

Kiest u voor een Bikkel fiets accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Bikkel accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bikkel fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Bikkel accu revisie

Is de Bikkel batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Veelvoorkomende problemen van de Bikkel batterij

De Bikkel batterij is over het algemeen een goede batterij. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een E-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege fiets accu van rond de 50%.