Bikkel

Bikkel EN15194 36V

Niet beschikbaar

Bikkel EN15194 36VBikkel 36Vaccu bikkelbikkel accurevisie36v accu

Type

Omschrijving

De Bikkel accu met het typenummer EN15194 is een 36V fietsaccu. Deze accu is specifiek ontworpen en geschikt voor e-bikes die voldoen aan de EN15194-norm, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese normen voor elektrische fietsen. De accu is bedoeld om de actieradius van de e-bike te vergroten en biedt een betrouwbare stroombron voor langere fietstochten. Met de Bikkel accu EN15194 kun je genieten van een efficiënte en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen, wat zorgt voor een comfortabele en soepele rijervaring.

Specificaties

Geschikt voor

Bikkel, Venturelli

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

EN15194 - 36V

Merk

Bikkel

KWS product code

acc-bik-en1-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

5 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bikkel EN15194 36V

In het geval dat de Bikkel fiets accu niet meer werkt is een Bikkel batterij revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Bikkel batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius Bikkel fietsaccu revisie

Kiest u voor een Bikkel fiets accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Bikkel fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Bikkel fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het revisieproces van een Bikkel accurevisie

Is de Bikkel batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Bikkel batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Bikkel accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde accu oplossen.