BH

BH easy motion 48V

48v accuBionX BH easy motion 48V accu BionX easy motion 48V 48v lithium accu48 volt accuBionX BH easy motion 48V

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Omschrijving

Een BH Bikes accu revisie is de duurzame en voordelige oplossing voor minder presterende fietsaccu's. Door het vervangen van de accucellen kunnen oude en versleten accu's weer tot hun originele prestaties worden gebracht. De revisie biedt tevens de mogelijkheid om hoogwaardige Li-Ion accucellen te plaatsen, waardoor een grotere actieradius bereikt kan worden. Voorafgaand aan de revisie worden alle accu's grondig gecheckt op storingen in de batterijlader en elektronica. Na de revisie krijgt de klant twee jaar garantie op alle werkzaamheden en materialen. De BH Bikes accu revisie biedt een milieubewuste en kostenbesparende oplossing voor versleten en defecte E-Bike accu's.

Specificaties

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

easy motion 48V

Merk

BH

KWS product code

acc-bhb-eas-48v-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

9.3 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

5 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn BH easy motion 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BH easy motion 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je BH accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BH easy motion 48V

In het geval dat de BH Bikes fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een BH Bikes accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De BH Bikes batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Daar een slechte fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden batterijlader en elektronica grondig bekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.

Wat u kunt verwachten van een BH Bikes fietsaccu revisie

Kiest u voor een BH Bikes accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BH Bikes fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BH Bikes fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de BH Bikes accu revisie

Is de BH Bikes accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een BH Bikes fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw BH Bikes batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fietsaccu oplossen.