A2B

A2B hybrid 26 36V

A2B hybrid 26 36Va2b hybride-bike a2b hybrid 26A2B accua2b fiets36v accua2b

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Verhoog de prestaties van uw A2B e-bike met onze geavanceerde accu revisie en capaciteitsuitbreiding voor het specifieke model 36V. Kies de gewenste accucapaciteit en zie hoe uw actieradius aanzienlijk verbetert. Onze grondige diagnose en reparaties richten zich op het optimaliseren van accuprestaties, van defecte acculaders tot fietselektronica. Met 2 jaar garantie kunt u met vertrouwen genieten van de resultaten van onze milieubewuste oplossing. Upgrade uw A2B fietsaccu en profiteer van een efficiëntere en langdurige rijervaring.

Specificaties

Geschikt voor

A2B

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

hybrid 26 36V

Merk

A2B

KWS product code

acc-a2b-hyb-026-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

16.7 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn A2B hybrid 26 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw A2B hybrid 26 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je A2B accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

A2B hybrid 26 36V

Als je A2B e-bike accu niet meer functioneert is een A2B e-bike accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De A2B fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een haperende accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze check worden lader en regelelektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.

Wat u kunt verwachten van een A2B batterij revisie

De A2B accu heeft een voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van meerdere capaciteiten. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccu specificaties, de actieradius van de A2B batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de A2B accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de A2B accu revisie

Is de A2B fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een A2B accu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, hierom geven wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw A2B fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fietsaccu oplossen.