Nederlands fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren officieel partner van Samsung

Fietsaccu revisiebedrijf KWS Seuren is officieel partner geworden van het Koreaanse technologiebedrijf Samsung. Samsung is een dynamisch en innoverend bedrijf dat continu probeert om de accu’s die zij leveren te verbeteren. Mede daardoor staat het Koreaanse merk aan de wereldtop als accufabrikant. Samsung gaat daarom ook zelden een partnership aan met een buitenlandse partij. Dat maakt de samenwerking met KWS Seuren uniek. Het Nederlandse bedrijf is verhuist naar een locatie die 8 keer groter is en beter past bij de groeiplannen.

Samsung als strategisch partner

Met Samsung als strategisch partner kan KWS Seuren een nog betere en hogere kwaliteit van fietsaccu revisies garanderen. Eén van de voordelen is bijvoorbeeld dat fietsaccu’s van Samsung een groter bereik kunnen bieden. Honderd kilometer bereiken met uw elektrische fiets is met een Samsung fietsaccu haalbaar. De voordelen van de samenwerking betekenen dat KWS Seuren in de toekomst kan blijven doorgroeien en hoogwaardige producten kan blijven leveren door de innovatie en kwaliteit, die Samsung als accufabrikant te bieden heeft. KWS Seuren gaat met veel plezier deze samenwerking aan en is uiteraard trots om zich partner van Samsung te mogen noemen.

KWS Seuren staat niet stil in coronatijd

KWS Seuren ziet veel kansen voor de toekomst en is van de oude locatie in Gennep naar een nieuwe – en tevens grotere- locatie in Beugen verhuisd. Door de groei van het fietsaccu revisiebedrijf werd de oude locatie in Gennep te klein en is het bedrijf op zoek gegaan naar een grotere locatie. Deze hebben ze gevonden in het naburige Beugen. De nieuwe locatie is maar liefst 8 keer groter om zo ook in de toekomst de groei aan te kunnen en de diensten nog beter te kunnen leveren.

Uitbreiden naar het buitenland

KWS Seuren maakt een snelle groei door. Het partnership met Samsung en de uitbreiding naar de grotere locatie zijn daar het gevolg van en bieden ook nieuwe kansen. Naast verdere uitbreiding in eigen land wil KWS Seuren nu ook nadrukkelijk de stap naar het buitenland onderzoeken. Achter de schermen worden plannen gemaakt en gekeken naar de mogelijkheden om uit te breiden naar andere landen. KWS Seuren is er van overtuigd dat innovatie en verbetering van het product de sleutel is tot nieuw succes en verdere groei in binnen- en buitenland.

Over ons

KWS Seuren staat voor (Koen, Wout, Stan) Seuren. Drie Broers met een passie voor techniek en ondernemen.

Wat begonnen is als een hobby, het ombouwen van ”normale” fietsen naar Elektrische ondersteuning. Het bouwen van een accupakket voor een elektrische auto. Het Repareren en Reviseren van Fietsaccu’s voor familie, vrienden en kennissen. Is uiteindelijk een bedrijf geworden waar we onze passie in kwijt kunnen.

Het repareren en reviseren van zo goed als alle accu’s met de nadruk op de accu’s van elektrische fietsen. Hiermee bedoelen we dus Fietsaccu Revisie. Waar wij ons de afgelopen jaren in hebben gespecialiseerd.