De voordelen van een fiets accu upgrade

De voordelen van deze elektrische fiets accu upgrade betekenen een hogere actieradius en betere kwaliteit cellen. Dit resulteert in een hogere levensduur van uw fiets accu. Upgrade accu elektrische fiets Bij verschillende merken elektrische fiets accu’s kunnen wij de capaciteit upgraden. Dit betekent dat wij de originele capaciteit kunnen terug zetten of zelf verhogen. Dit door middel van de nieuwste technologie Lithium ION cellen. Hieronder een overzicht van een aantal accu’s waarbij wij dit kunnen uitvoeren.

Stella accu upgrade

Uw Stella accu upgrade bij KWS Seuren laten uitvoeren betekent dat wij de accu geheel van binnen vernieuwen. Met een upgrade van uw Stella accu bent u weer voorzien van een nieuwe batterij die weer de kilometers haalt als voorheen. Bij het reviseren van de Stella batterij hebben wij de mogelijkheid de capaciteit zelfs te verhogen. Zie onze webshop voor een overzicht van de Stella accu’s die wij kunnen reviseren.

Gazelle accu upgraden

Gazelle Uw fiets accu upgrade gazelle bij KWS Seuren. Wij kunnen bijna alle accu’s van gazelle repareren of reviseren. Hierbij is het mogelijk de originele capaciteit te plaatsen maar ook te verhogen naar een hogere capaciteit waardoor u uw accu minder vaak hoeft op te laden. Bekijk onze revisie pagina voor een overzicht van alle gazelle accu’s die wij reviseren. Dit zijn onder andere alle Gazelle Innergy’s maar ook de Panasonic batterijen.

Sparta batterijen

Uw Sparta fiets accu upgraden kunnen wij geheel zelf uitvoeren. Met een revisie van het gehele binnenwerk bent u weer voorzien van een vernieuwde Sparta fiets accu. Een upgrade van uw sparta fiets accu is in veel gevallen nodig als de capaciteit is afgenomen of de batterij in zijn geheel niet meer werkt. Wij kunnen dit in bijna alle gevallen oplossen met een kleine reparatie of revisie indien noodzakelijk. Wij controleren altijd uw batterij inclusief lader voordat wij de accu reviseren. Dit voorkomt dat wij een goede batterij reviseren. In het overzicht is te zien welke Sparta accu’s wij reviseren. Staat uw accu hierboven niet vermeld? Kijk dan eens in ons overzicht van alle merken die wij kunnen repareren, reviseren of nieuw leveren.