Bafang

Bafang 43V

bafang accu 43v Revisiebafang accu 43vaccu bafang 43vbafang accuaccu bafangbafang 43v

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op
Bij een refurbished accu of bij een revisie vervangen wij de originele printplaat. Hierdoor zal de indicator op de accu niet meer werkzaam zijn. Op het display van de fiets zal deze wel zichtbaar zijn.

Voorraad
Op dit moment zijn deze accu's niet op voorraad maar kunnen wel besteld worden. Wij maken deze zodra u de bestelling heeft geplaats. De doorlooptijd voor deze accu bedraagt op dit moment gemiddeld 10 werkdagen.

Refurbished accu of reparatieDe Bafang 43V accu kunnen wij als refurbished accu leveren met twee jaar garantie. Ook kunnen wij de laadpoort van de accu vervangen indien deze niet meer oplaad. Bestel dan een reparatie.

Wanneer de oplader rood brand is de accu aan het laden en is de accu en lader niet defect. In veel gevallen zit het probleem in de accu, maar in sommige gevallen breekt het pinnetje van de lader ook af.

Specificaties

Geschikt voor

Amslod, Bafang, Brinckers, Cortina, Falter Bikes, Gazelle, Qwic, Union, Victesse, Vogue

Typenummer

BT C01.340.UART / BT C01.450.UART / BT C01.750.UART

Nominale spanning accu

43 V

Originele capaciteit

10.4 Ah

Productnaam

43V

Merk

Bafang

KWS product code

acc-baf-baf-43v-43v

Maximale spanning lader

43 V

Kleur

Antraciet

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

1 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

7.8 Ah, 10 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

1 pins Bafang

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Bafang 43V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bafang 43V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Bafang accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bafang 43V

Kiest u voor een refurbished Bafang 43V fiets accu. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de bestaande actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Bafang 43V accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als u bijvoorbeeld weinig tussenstops heeft om tussendoor te laden. Daarnaast is een refurbished fietsaccu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een oude Bafang 43V batterij.

Eindtest Bafang 43V refurbished batterij

In het productieproces van de Bafang 43V refurbished is degelijkheid van de refurbished E-bike accu de leidraad. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcheck wordt in de E-bike getest of alles naar wens functioneert. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad cyclus ingezet waarbij de kwaliteit van de Bafang 43V accu doorlopend nauwkeurig worden bijgehouden.

Een vervangende fiets accu is een tweedehands behuizing met daarin een nieuw accupakket. De fiets accuis geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer heel veel jaren fietsplezier.

Voorraad en duurzaamheid Refurbished Bafang 43V

De refurbished E-bike accu Bafang 43V is een zeer duurzaam product. De fietsaccu behuizing is gebruikt, maar in een nog zeer goede staat, het binnenwerk is echter compleet vernieuwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished Bafang 43V worden uitsluitend eersteklas cellen gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun afstand met de refurbished als tweede fiets accu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Bafang 43V.