Zero

Zero ZF 7,2 kWh 100V

Niet beschikbaar

Zero accu7,2 kWhZero accu ZF Zero scooter accu ZF 7,2 kWhZero accu ZF 7,2 kWhZero 7,2 kWhZero ZF 7,2 kWh

Type

Omschrijving

Revisie is niet mogelijk

Specificaties

Geschikt voor

Zero

Typenummer

19TB1119, 46-08227

Nominale spanning accu

100 V

Originele capaciteit

6540 Ah

Productnaam

ZF 7,2 kWh 100V

Merk

Zero

KWS product code

acc-zer-zer-acc-100v

Maximale spanning lader

100 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische motor

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

72 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Zero ZF 7,2 kWh 100V

In het geval dat de Zero motor accu 19TB1119 / 46-08227 niet meer naar behoren werkt is een Zero motoraccu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De mogelijkheden zijn op aanvraag. De batterij revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude motoraccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de motoraccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte motoraccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle motoraccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden batterijlader en regelelektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de batterijlader.

Actieradius en de invloed Zero motor accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil kunnen afleggen met uw motor. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Zero motor accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Zero accurevisie de mogelijkheid biedt om de motoraccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de Zero accurevisie

Is de Zero batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde motor accu verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Zero batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom geven wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze motor accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw Zero motor accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de motor accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde motoraccu voorkomen.